SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Nitro Circus je MTV serija koja prati ludiranje profesionalnog „dirtbike vozača Travis Pastranae i njegove ekipe. Najbolji ekstremni sportaši i Nitro Circus ekipa testiraju granice u vožnji dirtbike-ova, monster kamiona, quadova, aviona i auta.

Slike

Nitro Circus LiveNitro Circus LiveNitro Circus LiveNitro Circus LiveNitro Circus Live

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najbolji strelac (2010)

    image
    Sixteen marksmen with various specialties and in various lines of work come together for a season long competition. They compete in both team and head-to-head...
  • Vodič za zdravu ishranu: Amerika (2012)

    image
    Ova emisija, nominovana za nagradu Emi, vodi gledaoce u avanturu širom Amerike u potrazi za najboljim restoranima zdrave hrane. Veganski kafići, bistroi sa...
  • Srodne duše (2016)

    image
    Amy Bruni i Adam Berry posjećuju osobe koje vjeruju da su im kuće zaposjednute. Oni pokušavaju uspostaviti kontak sa duhovima i zabilježiti paranormalne aktivnosti.
  • Nitro Circus: Crazy Train (2015)

    image
    Grupa sportaša koji se ističu u ekstremnim sportovima putuje svijetom kako bi izveli akcijske trikove i oduševili gledatelje.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.