poster

Kuhinja moga kraja

Kuhinja moga kraja (2017)

kulinarski, zabavni | Srbija

SEZONA: 8

EPIZODA: 5

SADRžAJ

U petoj epizodi nove sezone serijala "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo se Svetlanom Nikitović iz Tučkova pored Požege. Svetlana je po profesiji hemijski tehničar, a posvećena je porodici i očuvanju etno tradicije ovog mesta. Sa suprugom Slobodanom, sinom, ćerkom i njenom porodicom, godinama unazad bavi se ugostiteljstvom i na taj način podno Ovčara i Kablara čuva od zaborava kuhinju svoga kraja. Svetlana se u svom domaćinstvu bavi povrtarstvom i baštom, a nega cveća i igra sa unucima je odmaraju. Kuhinja njenog kraja je puna domaćih specijaliteta. Svako jelo koje je spremala za svoje drugarice imalo je specijalnu priču i ukus koji su dugo posle prepričavale. Iza blage naravi, krije se jaka žena koju su životne nedaće ojačale i to je ono po čemu ćemo je upamtiti.

Slike

Kuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga kraja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.