poster

UEFA Liga prvakov: Napoli - Liverpool

UEFA Champions League 2019/2020 (2019)

nogomet, sportski | Slovenija

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SADRžAJ

Fudbalska liga šampiona — godišnje takmičenje fudbalskih klubova koje UEFA organizuje od 1992. Zamenilo je Kup evropskih šampiona, ili skraćeno Evropski kup, nastao 1955. godine, dodajući grupnu fazu takmičenju i omogućavajući više učesnika iz jedne zemlje. To je jedan od najprestižnijih turnira na svetu i najprestižnije klupsko takmičenje u evropskom fudbalu za najbolje fudbalske klubove Evrope. Finale 2013. bilo je najgledanije finale Lige šampiona ikada, a takođe i najgledaniji godišnji sportski događaj na svetu, koji je privukao 360 miliona televizijskih gledalaca.

Slike

UEFA Liga prvakov: Napoli - LiverpoolUEFA Liga prvakov: Napoli - LiverpoolUEFA Liga prvakov: Napoli - LiverpoolUEFA Liga prvakov: Napoli - Liverpool

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Super League Greece

    image
    Superliga Grčke je najviša profesionalna fudbalska liga u Grčkoj.
  • Macedonian First Football League

    image
    Prva makedonska fudbalska liga je najviše fudbalsko takmičenje u Severnoj Makedoniji u organizaciji Fudbalskog saveza Makedonije.
  • Superliga Srbije u fudbalu

    image
    Superliga Srbije službeno je ime glavne profesionalne fudbalske lige Srbije.
  • Austrian Football Bundesliga

    image
    Austrijska nogometna Bundesliga profesionalna je austrijska nogometna liga. Najvišeg je ranga od svih nogometnih liga u Austriji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.