SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Predstavljamo arhitektonska djela nominirana za Nagradu "Bernardo Bernardi" u kategoriji najuspješnijih realizacija na području interijera i oblikovanja u 2016. godini: Memorijalni centar "Lipa pamti", interijer stana u sklopu kuće Šuflaj, interijer poslovnog centra Adris grupe u Zagrebu, Garden Brewery - interijer pivovare i pivnice u Zagrebu i projekt "To trebamo, to radimo", Hrvatska na 15. Venecijanskom bijenalu arhitekture.

Slike

Točka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitektura

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uspon mašina (2014)

    image
    "Uspon mašina" koristi kompjutersku grafiku da rastavi neke od najekstremnijih mašina na svetu i razotkriva neverovatne inženjerske poduhvate koji čine njihovu srž.
  • Žarište Zemlja

    image
    Žarište Zemlja - Ljepota stvaranja i rat čovjeka protiv života.
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Geo 360 (1999)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.