SEZONA: 10

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Dalmatinski tjedan u kulinarskom showu uistinu je bio zanimljiv, a kao šećer na kraju kuha najveselija kandidatkinja, konobarica Jelica koja je svojim komentarima nasmijavala i gledatelje i kandidate. Danas je pred njom ozbiljan zadatak jer mora briljirati svojim izborom jela kako bi osvojila više bodova od trenutačno vodeće Jagode. Svoju će večeru poslužiti na terasi s pogledom na more, a najveća će joj pomoć biti svekrva i svekar.

Slike

Večera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Ukleta bolnica (2014)

    image
    Ako želite biti profesionalni lovac na duhove morate biti prilično otkačeni! Ova neustrašiva ekipa odlazi u najopakije američke ludnice u potrazi za duhovima......
  • Da, draga (2021)

    image
    Često je tema razgovora priča o tome: „Tko bolje kuha - muškarci ili žene?“ Na neki način upravo je to okosnica novog kulinarskog showa na OBN televiziji „Da,...
  • Fixer to Fabulous (2019)

    image
    Dave and Jenny Marrs focus on restoring historic homes in their neighborhood of Bentonville, Arkansas.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.