SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

'Ples sa zvijezdama' je show koji će okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima.

Slike

Ples sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavakPles sa zvijezdama nastavak

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Farma (2009)

    image
    Farma je srpski rijaliti šou koji se od 2009. do 2016. emitovao na programu RTV Pink.
  • Mama zna najbolje (2019)

    image
    Veza između majke i kćeri doista je posebna, no katkad može otići predaleko. Vodimo vas u ekstremni svijet pretjerano ovisnih majki i kćeri.
  • Teen Mom: Family Reunion (2022)

    image
    Follows some moms from the Teen Mom franchise come together for a family reunion to connect with one another and celebrate their unique bonds.
  • Vodič za zdravu ishranu: Amerika (2012)

    image
    Ova emisija, nominovana za nagradu Emi, vodi gledaoce u avanturu širom Amerike u potrazi za najboljim restoranima zdrave hrane. Veganski kafići, bistroi sa...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.