poster

Radna akcija sa Tamarom

S Tamarom u akciji (2016)

Srbija

SADRžAJ

Bonus epizoda - obilazak porodica
Autorka serijala, Tamara Grujić je u petnaestoj, bonus epizodi, sa svojom ekipom obišla sve porodice kojima su pomagali tokom ove TV sezone i dala odgovore na pitanja koja najčešće interesuju redovne gledaoce emisije: "Kako žive porodice u novom domu nakon useljenja". Videćete i najemotivnije trenutke koji su ovekovečeni televizijskom kamerom a dešavali su se tokom sprovođenja nekih akcija u ovom ciklusu emisija.
Tokom šeste TV sezone serijala i humanitarnog projekta "S Tamarom u akciji", renovirano je oko 1200 kvadrata životnog prostora, kako bi 13 porodica sa teritorije zapadne Srbije živelo u boljim životnim uslovima. Adaptirano je, renovirano i potpuno prilagođeno osobama sa invaliditetom i 90 kvadrata stambenog prostora u Užicu, za članove Udruženja obolelih od cerebralne i dečije paralize. Sagrađeno je 12 kupatila, 12 kuhinja a ukupno 41 dete sigurno je imalo lepši doček Nove 2019. godine, u unapređenom životnom okruženju...
Ostvareno tokom šest TV sezona serijala "S Tamarom u akciji"
Od marta 2016, Tamara Grujić i njen tim realizovali su ukupno 80 televizijskih emisija, odnosno usrećili su 78 porodica, širom naše zemlje: od onih sa severa Kosova, kao mnoge porodice iz južne, istočne i zapadne Srbije. Uspešno su sprovedene i dve specijalne akcije namenjene pomoći osetljivim društvenim grupama: Renovirano je histopa-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu a pre toga je pokrenuta i akcija prikupljanja novca za prvi teretnu lift u toj instituciji (pušten je u rad u decembru 2018.).
Druga specijalna akcija u okviru šestog ciklusa ovog humanitarnog projekta i TV serijala sprovedena je u Užicu, pred kraj sezone - Tamara i njen tim renovirali su i namenski adaptirali stambene prostorije i time omogućili bolje žovotne uslove za članove tamošnjeg Udruženja obolelih od cerebralne i dečije paralize.
Emitovanjem petnaeste epizode završava se šesta TV sezona serijala.
Dok vi budete pratili ovu epizodu, Tamarina ekipa, koju čine dva tima sa ukupno 24 profesionalca (15 članova produkcije i 9 majstora - univerzalaca) biće na (itekako) zasluženom odmoru... ali samo na kratko.
U toku je prikupljanje prijava i pripremanje novih emisija "S Tamarom u akciji" za sedmu TV sezonu. Akcije će biti posvećene porodicama koje žive u centralnoj Srbiji i Šumadiji.
Poslednja emisija šeste sezone TV serijala i humanitarnog projekta "S Tamarom u akciji" na programu je u petak 11. januara, u 21 sat na Prvom programu Javnog medijskog servisa Srbije.

Slike

Radna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa Tamarom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.