poster

Dva: jedan u gostima: Ivica Kostelić

Dva: jedan u gostima (2016)

talk-show | Hrvatska

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Gost Željke Ogreste je najbolji hrvatski skijaš svih vremena - Ivica Kostelić. Jedan od najsvestranijih skijaša današnjice ima ukupno 26 pobjeda na utrkama FIS Svjetskog kupa i to u pet disciplina: slalom, paralelni slalom, klasična kombinacija, superkombinacija i superveleslalom, a 59 puta penjao se na pobjednički podij. Svjetski je prvak u slalomu sa Svjetskog prvenstva u St. Moritzu 2003., viceprvak u superkombinaciji sa Svjetskog prvenstva u Schladmingu 2013. i vlasnik bronce u superveleslalomu sa Svjetskog prvenstva u Garmisch-Partenkirchenu 2011. Vlasnik je srebrne medalje u kombinaciji osvojene na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006., srebrne olimpijske medalje u slalomu i srebrne olimpijske medalje u superkombinaciji iz Vancouvera 2010. te vlasnik srebrne medalje u superkombinaciji sa Zimskih olimpijskih igara u Sočiju. Posjeduje i kristalne globuse: jedan veliki - 2010./2011. i pet malih - slalom 2001./2002., superkombinacija i slalom 2010./2011., superkombinacija 2011/2012. i superkombinacija 2012/2013.
Usprkos brojnim ozljedama i teškim operacijama tijekom iznimne karijere naš najtrofejniji skijaš se ne predaje i ne misli prestati skijati i natjecati se. Sanja li još uvijek olimpijsko zlato, kako se priprema za sljedeću sezonu na glečeru Hintertux u Austriji te uz sviranje gitare što još voli raditi u slobodno vrijeme, saznat ćemo u šestoj epizodi.
Autorica i voditeljica: Željka Ogresta
Urednica: Ljiljana Vuglač

Slike

Dva: jedan u gostima: Ivica KostelićDva: jedan u gostima: Ivica KostelićDva: jedan u gostima: Ivica KostelićDva: jedan u gostima: Ivica KostelićDva: jedan u gostima: Ivica KostelićDva: jedan u gostima: Ivica KostelićDva: jedan u gostima: Ivica Kostelić

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.