poster

Smogovci

Smogovci (1982)

avanturistički | Jugoslavija

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Rujan je '91. Umjesto vreća krumpira u podrume, Zagrepčani dovlače vreće pijeska pred podrumske prozore. Škola je počela, ali je nastavu prekinulo zavijanje sirene. Uzbunaaaaaa! Treba bježati u skloništa pred neprijateljskim avionima, ali opasnost vreba i od snajperista. U borbi protiv snajperista uspješna je i Marina sa svojim samostrelom. Svi su Vrageci na okupu. Mama Vragec predlaže svojim sinovima da se upišu u dragovoljce, ali Vrageci su to već učinili.
Uloge: Hermina Pipinić, Slavica Knežević, Ivica Zadro, Tomislav Štriga, Damir Šaban, Višnja Babić, Maja Ružić, Ilija Ivezić, Boris Mirković, Boris Festini, Dubravka Ostojić, Edvin Dautović,
Scenarij: Hrvoje Hitrec
Režija: Milivoj Puhlovski

Slike

Smogovci 01Smogovci 02Smogovci 03Smogovci 04Smogovci 05Smogovci 06Smogovci 07Smogovci 08Smogovci 09Smogovci 10Smogovci 11Smogovci 12Smogovci 13Smogovci 14Smogovci 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zoltan, čovek-vuk (2015)

    image
    Pogledajte novi reality show o pustolovinama Zoltana Horkaija, stručnjaka za divlje životinje, koji trenira životinje za filmsku i TV industriju.
  • Epic Trails (2017)

    image
    Eric Hanson, pustolov i ljubitelj divljih životinja, istražuje najzanimljivije planinarske staze na svijetu.
  • Ekspedicija Bigfut (2019)

    image
    Tim stručnjaka, naoružanih najnovijom tehnologijom, pokušava da locira čuvenog Bigfuta. Početak njihove potrage odvodi ih u šume Oregona.
  • Facing Waves (2013)

    image
    Uzbudljiva i inspirativna TV serija koja prati vrhunske veslače dok istražuju ljude, mjesta i avanture najboljih destinacija za veslanje u svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.