SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SADRžAJ

Ova priča sastavljena je od priča o nekoliko ljudi koji su činili manje vidljivu struju, alternativni tok iz kog su isplivali naši najznačajniji filmovi, autori, prvi autorski omoti ploča i prva avangardna televizija.
Čime su se zanimali Mića Popović, Borislav Mihajlović Mihiz, Milovan Đilas, Leonid Šejka, Saša Petrović, Žika Pavlović, Dragoslav Mihailović, Lazar Stojanović, Dušan Makavejev, Branko Vučićević u vremenu kada je likovna umetnost ušla u film, film u muziku, muzika u pozorište, filozofija na ulice, a ulice u intimu?
Repriza, 26. april u 04:49 i 12:49

Slike

Put u budućnostPut u budućnostPut u budućnostPut u budućnostPut u budućnost

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ostavi sve i čitaj

    image
    Emisija "Ostavi sve i čitaj" nas kroz svaku epizodu upoznaje sa mladim i rastućim nadama književnosti, izdavačima i ljudima, sa područja bivše Jugoslavije, koji...
  • Žarište Zemlja

    image
    Žarište Zemlja - Ljepota stvaranja i rat čovjeka protiv života.
  • Drevno nebo (2019)

    image
    Uz čudesne računalno generirane snimke prekrasnih krajolika i neke od najvažnijih svjetskih astronomskih artefakata, ova serija promatra kozmos očima naših...
  • Population d'Afrique

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.