poster

Don Matteo

Don Matteo (2000)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 10

SADRžAJ

Vozeći se svojim biciklom divnim krajolicima Umbrije, inteligentni i hrabri don Matteo, jedinstveni svećenik i iznimni detektiv, uvijek naiđe na nevolje... Don Matteo (tumači ga međunarodna zvijezda obiteljskih komedija Terrence Hill) katolički je svećenik u župi u gradu Gubbio, u provinciji Perugia. Poznat je po svome nenadmašnom talentu za istraživanje mjesnih zločina. Mudra je i poštovana osoba koja dobro razumije ljudske probleme, te je uvijek spreman pomoći.
Njegovo dubinsko poznavanje tajni ljudske duše vodi ga zapletenim stazama zločina. Oštrookim zapažanjem i smiješkom koji razoružava don Matteo iznosi istinu na vidjelo i nikad ne propušta ostaviti poruku nade i optimizma. Zahvaljujući šarmu i pozitivnosti, on često pomogne kriminalcima da se iskupe, te ih uvijek uvjeri da priznaju zločine i prihvate odgovornost. Njemu uz bok idu i urnebesan par karabinjera, prelijepa gradonačelnica, te zabavna skupina prijatelja iz župe. Komičar Nino Frassica tumači pukovnika Antonija Cecchinija, sredovječnog karabinjera koji je i Matteov najbolji prijatelj, često zaslužan za komične situacije. Ostale zapažene likove tumače Flavio Insinna (satnik Flavio Anceschi) i Milena Miconi koja glumi Lauru, gradonačelnicu Gubbija i Anceschijevu simpatiju.

Slike

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.