SADRžAJ

Serija I bez muke ima nauke je magazinskog tipa i sastavljena je iz više rubrika. Svaka rubrika namenjena je jednoj naučnoj oblasti: matematici, fizici, biologiji, astronomiji i geologiji.
Osmišljena je kao igrano-dokumentarna, gde nas kroz priču vodi dečak Miša koji ima tetku i teču, naučne radnike. Oni se zbog svojih naučnih obaveza uvek nalaze negde daleko, u inostranstvu, ali Mišu redovno čuju i pomažu mu oko raznih nedoumica.
Emisije su tematske i u svakoj emisiji obrađuje se jedna tema kroz ove nauke. Ova epizoda nosi naziv Tajna.
Saznaćemo: Kako se otkrivaju tajne ljudskog organizma? Šta su to X-zraci? Koje su tajne kosmosa i koliko ima galagsija?... Sve su to pitanja na koja ćete odgovore dobiti u ovoj epizodi. Serija je namenjena svim ljubiteljima ovih nauka.
U ulozi dečaka je mlad glumac Nikola Malbaša, u ulozi tetke je Ivana Despotović a ulogu teče tumači Ivan Tomić. Urednice: Tanja Čanić-Mlađenović i Aleksandra Stojanović, reditelj je Nikola Zdravković, dramaturg Marina Madžarev i Nikola Miladinović, kostimograf Natalija Lukić, scenograf Snežana Popović, muzički urednik Ana Pavlović, dizajner zvuka Predrag Stamatović, montažeri: Marko Tisovec i Ivan Vasić, snimatelj Vasko Vasović, tonac Srđan Bajski, izvršni producent serije Svetlana Bandić, glavni organizator Srđan Boljević.

Slike

I bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima nauke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uprirodise

    image
    Dečiji televizijski serijal "Uprirodise" se kroz vršnjačku i inkluzivnu edukaciju bavi predstavljanjem i upoznavanjem sa osnovnim pojmovima iz oblasti životne...
  • Obrazovno ogledalo

    image
  • Arhitektura danas

    image
    Kažu da kuće liče na ljude, a naselja i gradovi na porodice koje u njima žive. Kako arhitekta planira i osmišljava izgled kuće i prostora oko nje? Koliko je...
  • Brisant (1994)

    image
    Brisant the magazine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.