poster

Rocky Ros Muc

Rocky Ros Muc (2017)

Režiser: Michael Fanning

Ocena: 8.4/10
Ocena korisnika: 7/10
(3 glasova)

SADRžAJ

Priča o boksaču Seanu Mannionu, rođenom 1950. u Ros Mucu u irskoj grofoviji Galway, njegovoj boksačkoj karijeri, emigraciji u Ameriku i utjecaju koji je to imalo na njega te doticaju s organiziranim kriminalom u Bostonu.
Sredinom 1970-ih Sean Mannion otišao je iz Galwaya u Boston. Poput mnogih prije njega, napustio je rodno selo Ros Muc i krenuo u novi život u Americi. Bio je nadaren za boks. Njegovi sparing partneri činili su jezgru bande s Winter Hilla Whiteyja Bulgera. Prijatelji. Imigranti poput njega. Njegov svijet bio je njihov svijet. Borbeni Irci. Droge, reketarenje i ubojstva. To je bila životna stvarnost u južnom Bostonu. U listopadu 1984. Sean je stajao u boksačkom ringu u Madison Square Gardenu u New Yorku i borio se za naslov po WBA verziji. Njegov uspon među profesionalcima nije bio lagan. Kao ni njegov pad.

Slike

Rocky Ros Muc
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.