poster

Sjedni, odličan

Sjedni, odličan! (2016)

edukativni | Hrvatska
Režiser: Alceo Marti

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U razredu učiteljice razredne nastave Nikoline Matovine Hajduk iz zagrebačke OŠ Pavleka Miškine uvijek je veselo, uči se u igri i grupnom radu. Učiteljica je i trenerica brzog čitanja, a kolegama iz cijele zemlje na seminarima neumorno prenosi nove metode poučavanja i motivacije. Opušta se pletenjem, a na treninzima boksa puni energijom za nove ideje koje stalno uvodi u nastavu.
Tehnologija je dobrodošao pomoćnik u nastavi, ne treba je se bojati - moto je kojim se u nastavi vodi učiteljica razredne nastave Josipa Blagus kada sa svojim učenicima iz OŠ Bukovac igra online kvizove i vodi videokonferencije. Trčanje je ispunjava novom energijom i briše negativne misli, planira istrčati polumaraton a berba maslina vraća je u djetinjstvo.
Ana-Marija Jagatić Korenika profesorica je na Zavodu za vinogradarstvo i vinarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Znanstveni interesi vezani su joj uz tehnologiju, kemijski sastav i senzorni profil vina. U slobodno vrijeme i u vlastitom obiteljskom vinogradu vodi brigu o proizvodnji grožđa i vina, a savjetima o vinu pomaže i članovima vinogradarske i vinarske udruge.

Slike

Sjedni, odličanSjedni, odličan

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Polarotor

    image
    Emisija o savremenoj tehnologiji.
  • Sveznalica

    image
    U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na...
  • Slovarica

    image
    U svakoj epizodi ove emisije biće reči o jednom slovu azbuke. Emisija posvećena tom slovu upoznaće nas sa običajima, pesmama i igrom iz naših krajeva.
  • Čari ribolova

    image
    Odvodeći gledaoce u svet prirode, autori emisije Mirko Kanjuh i Mile Taušan, uz pomoć brojnih ljubitelja sportskog ribolova, traže odgovore na pitanje zašto su...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.