poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Rodrigo dolazi na imanje i pita Romana je li se Gaviota vratila. Roman odgovori da je njezina mama rekla da ga je Gaviota otišla tražiti u Europi jer ga je htjela hitno vidjeti. Crispin i Agripina kažu Rodrigu da je Gaviota bila s fotografom koji je mnoge cure slao u Europu u bordel. Rodrigo zaključi da ga je Gaviota prevarila i da radi kao prostitutka. James predloži Rodrigu da potraži drugu curu i da zaboravi Gaviotu. Isadora kaže majci da će potražiti Rodriga na imanju i da se neće vratiti dok se on ne zaruči s njom. Gaviota se oporavlja od nesreće i pita Felicity kako da se vrati u Meksiko jer nema novca za kartu. Rodrigo zaprosi Isadoru pod uvjetom da se vjenčaju 21. ožujka na imanju, ali da nikada neće biti intimnosti među njima.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.