poster

Sjedni, odličan

Sjedni, odličan! (2016)

edukativni | Hrvatska
Režiser: Alceo Marti

Ocena korisnika: 10/10

EPIZODA: 2

SADRžAJ

U drugoj emisiji druge sezone donosimo tri zaista posebne priče naših sjajnih profesora. Joško Božanić, profesor emeritus sa Sveučilišta u Splitu, rodom iz Komiže, utemeljitelj interdisciplinarne studije "Studia Mediterranea", svojim projektom "Falkuša" afirmirao je hrvatsku maritimnu baštinu u svijetu. Tanja Lacko kazališna je scenografkinja, profesorica na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Najnoviji uspjeh postigla je predstavom "Tko pjeva, zlo ne misli", a premijeru svake nove predstave smatra završetkom jedne scenarističke priče i početkom nove. Vilko Žiljak, profesor emeritus s Grafičkog fakulteta u Zagrebu, koautor je naše novčanice kune i pet patenata u području sigurnosne grafike s infracrvenim bojama. U slobodno vrijeme vozi zrakoplov i svira saksofon.

Slike

Sjedni, odličanSjedni, odličan

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Polarotor

    image
    Emisija o savremenoj tehnologiji.
  • Sveznalica

    image
    U ovoj edukativnoj emisiji za djecu, vidjećemo razne zanimljive priloge o mnogim profesijama i poželećemo da o njima saznamo još više. Sveznalice Ogi i Ana na...
  • Darovi

    image
    Pratite emisiju "Darovi" i saznajte više o aktuelnim kulturnim temama i događajima.
  • Slovarica

    image
    U svakoj epizodi ove emisije biće reči o jednom slovu azbuke. Emisija posvećena tom slovu upoznaće nas sa običajima, pesmama i igrom iz naših krajeva.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.