poster

Financijalac: Investicijsko životno osiguranje

Financijalac (2016)

informativni | Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 24

SADRžAJ

Matematičar Toni Milun u ovoj emisiji pojašnjava što je investicijsko životno osiguranje i uspoređuje ga s klasičnim modelom životnog osiguranja. Na primjeru uplate od 5000 eura u jednu od polica investicijskog životnog osiguranja na rok od 5 godina Milun pojašnjava koji je iznos klijentu zagarantiran u slučaju njegova doživljenja, a koji će iznos primiti njegovi nasljednici u slučaju nezgode ili smrti.

Voditelj: Toni Milun

Slike

Financijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranjeFinancijalac: Investicijsko životno osiguranje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik N1

    image
    Centralna informativna emisija sa aktuelnim vestima iz zemlje, regiona i sveta. Budite prvi, najbolje informisani, uz Dnevnik N1.
  • Smerconish (2014)

    image
    Michael Smerconish bavi se američkim političkim i novinskim pričama tjedna.
  • Agro Info

    image
    „Agro Info“ svakodnevno informiše poljoprivrednike i poslovne ljude o svim dešavanjima u svetu poljoprivrede. Osim vesti iz Srbije, zastupljene su i vesti iz...
  • Tech life style

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.