SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - THE INTERNET

SADRžAJ

Serija „Soba 104 braće Džeja i Marka Duplasa, nova je polusatna antologijska serija kanala HBO, koja nam omogućava da virnemo u sobu prosečnog američkog korporativnog motela, istražujući priče likova koji svake noći prolaze kroz njega. Prihvatajući ideju da banalno može da bude najzanimljivije na svetu ako zastanete na trenutak i dobro pogledate, svaka od 12 epizoda pripoveda drugačiju priču, dok soba ostaje ista, a zvukovi, likovi pa čak i vremenski period se menjaju. Zalazeći u razne žanrove, uključujući komediju, dramu, triler i horor, priče i likovi iz prve sezone obuhvataju: priču o dostavljaču pice koji dobija više nego što je očekivao; čuvanje deteta koje jezivo kreće po zlu; ljubavnu priču između dvoje osamdesetogodišnjaka; ženu koja želi da uđe u drugu stvarnost uz pomoć sveštenika; dvoje mormonskih misionara koji upadaju u krizu vere i još mnogo toga. Pronicljiva, šaljiva i prepuna obrta i iznenađenja, svaka epizoda ove serije predstavlja svojevrsni mini-film, nudeći novo otkriće iz nedelje u nedelju i pričajući priče o svakodnevnim ljudima koji žude za vezama i smislom unutar motelske sobe.

Slike

Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104Soba 104

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.