SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Možda je vrijeme veselja, ali kad u grad stigne emisija "Lampice, lampice, svijetle cijelu noć", skidaju se rukavice, a susjedske trzavice - kao i računi za struju - zasigurno naglo nabujaju.
"Lampice, lampice, svijetle cijelu noć" potraga je širom Sjedinjenih Država koja izaziva okorjele božićne fanatike da zadive stručni žiri pokazujući svoje blagdanske ukrase i božićne lampice koji oduzimaju dah. Zadatak žirija je pronaći kuću čije je blagdansko uređenje dosad najsjajnije, najblještavije i najmoćnije.
U svakoj emisiji vidjet ćemo kako se četiri obitelji poznate po opakim i napadnim božićnim ukrasima međusobno nadmeću ukrašavajući domove ne bi li osvojile glavnu novčanu nagradu. Obitelji će ukrasiti svoje prostorije, zidove, krovove i vrtove koječime, od divovskih ukrasa na napuhavanje, do mehaničkih aranžmana, naprednih kompjutorskih animacija i sinkroniziranih programa osvjetljenja, a sve kako bi zadivile žiri.
Kriteriji u obzir uzimaju primjenu lampica, božićni duh i cjelokupni dizajn, a suci će i susjede zamoliti da im pomognu donijeti odluku i utvrditi tko će biti proglašen šampionom božićnih lampica i odnijeti novčanu nagradu.
Uz ispade bijesa, sabotažu i pokoji šok koji nas čeka, počinje borba za pronalaskom najveselijeg i najosvjetljenijeg božićnog doma.
Naše 24 obitelji zaluđene Božićem bit će odabrane potragom na razini cijele države na temelju prethodnog raskošnog božićnog uređenja. U svakom nastavku jedna obitelj osvojit će priželjkivanu trofejnu žaruljicu i novčanu nagradu od 50.000 američkih dolara.
Suci: Michael Moloney, Sabrina Soto
Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Lampice, lampice, svijetle cijelu noćLampice, lampice, svijetle cijelu noćLampice, lampice, svijetle cijelu noć

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Paklene mačke (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Vino i večera sa braćom Stajn (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • DNK

    image
    Svake srede emituje se nova neobična životna priča, gde su glavni akteri obični ljudi koji se prijavljuju kako bi u emisiji dokazali očinstvo. Voditeljka Natalija...
  • Big Brother Albania

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.