poster

Škola kuhanja: Maslo (maslac)

Škola kuhanja (2016)

kulinarski | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 42

SADRžAJ

Kao dodatak u kuhanju ili ukusan namaz, maslac je česta i omiljena namirnica. No postoji i tradicionalna i pomalo zaboravljena inačica, pročišćeni maslac, poznatiji kao maslo. U novijim gastronomskim inačicama, poznato je i pod egzotičnim nazivom ghee. Osim visoke kvalitete i sastava pogodnog čak i za prehranu osjetljivih na mliječne proizvode, ova namirnica posjeduje izvrsna svojstva kao sastojak u pripremi hrane. Kako od maslaca do masla, pokazuje kuharica amaterka Nikolina Gregorić iz Zagreba.
Produkcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade

Voditelj: Vlatka Pokos

Slike

Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)Škola kuhanja: Maslo (maslac)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bon Apetit (2014)

    image
    Kada razmišljate o tome šta da skuvate, ukusni, poznati i jednostavni recepti uvek su dobrodošli. Takvi su i saveti poznatog kulinarskog dvojca, Lore i Stojana.
  • Iz naše kuhinje

    image
    Kulinarski šou RTRS televizije.
  • Food lovers

    image
    Porodični šou u kome će se prepoznati mnogi – serijal bračnog para, popularne pevacice Zoe Kida iz grupe Zemlja gruva i njenog muža Predraga, koji je bio kuvar na...
  • La recette de Guy Martin

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.