poster

Maklowicz na proputovanju: Škotsko visočje

COOKING TRIPS BY ROBERT MAKLOWICZ/PODROZE KULINARNE ROBERTA MAKLOWICZA (2011)


SEZONA: 2

EPIZODA: 16

SADRžAJ

Putujući kroz Škotsko visočje imamo priliku diviti se čarobnim pejzažima, jezerima i dvorcima te saznati kako lososi svladavaju riječne kaskade i kako se proizvodi plemeniti viski. Umjetnički dojam upotpunit će živa glazba na gajdama i kuharska poezija Roberta Burnsa dok će na jelovniku biti i haggis, tradicionalno škotsko mesno jelo od ovčetine i luka, serviran na klasičan način - u ovčjem trubuhu. Makłowicz neće zaboraviti ni na čudovište iz Loch Nessa, dok će na obali jezera praviti lososa paniranog u žitaricama s umakom od senfa.
Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Maklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočjeMaklowicz na proputovanju: Škotsko visočje

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.