EPIZODA: 4

SADRžAJ

Uspinjući se na stablo u tajlandskoj prašumi visoko vrtoglavih 30 metara, Bryony Maxwell pomaže postaviti platformu s koje će ekipa "Života" snimati visoko iznad tla. Nada se da će se pridružiti snimateljici Justine Evans dok kamerom prati gibone koji se ljuljajući kreću prašumskim krošnjama. No nisu svi giboni koje Bryony vidi jednako sretni kao oni u prašumi, kako doznaje kad posjeti utočište za gibone.
Produkcija: BBC
Odabrao: Krešimir Zubčić

Slike

U središtu ŽivotaU središtu ŽivotaU središtu ŽivotaU središtu ŽivotaU središtu ŽivotaU središtu ŽivotaU središtu ŽivotaU središtu Života

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Paleta kulturnog nasleđa

    image
    Emisije iz "Palete kulturnog nasleđa" prikazuju značajne trenutke sa izložbi, promocija i događaja održanih u Galeriji Radio-televizije Srbije tokom prošle i ove...
  • China Uncovered

    image
  • Eko perspektive

    image
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.