poster

Desafio em Dose Dupla Brasil

Desafio em Dose Dupla Brasil (2012)

avanturistički | Brazil
Režiser: Rodrigo Astiz

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Two people with drastically different backgrounds and survival strategies take on some of Latin America's most unforgiving terrain to demonstrate how the right skills and creative thinking can keep you alive in the most dangerous situations.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Megaspeed (2014)

    image
    "MegaSpeed" vodi gledatelje u svijet neustrašivih vozača koji su spremni na sve kako bi iskusili adrenalin koji im donosi vožnja ekstremnim brzinama.
  • Vrhunski dizajn u Velikoj Britaniji (1999)

    image
    „Grand designs“ donosi pogled na neobične domove te istražuje kuće koje se grade na različitim lokacijama u Velikoj Britaniji, a svaka epizoda pokazat će koja...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Slucajni turist (2010)

    image
    Nakon što je raskrinkao najveće hrvatske misterije, Robertu je Knjazu preostalo samo još jedno - upoznati domovinu da bi je više volio. Robert Knjaz spakirao je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.