poster

Čuda svijeta: Rockefeller centar, Sjedinjene američke države

World's Wonders


SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Otputujte u najudaljenije dijelove svijeta: od Šibama, pustinjskog Manhattana u Jemenu, do Kižija, bajkovite crkve u snježnim nanosima Rusije. Pogledajte kako je grad uspijevao u zabačenim podzemnim špiljama u Turskoj, kako su redovnici živjeli doslovno na rubu u visećem samostanu u Kini, popnite se na razinu glamura navrh Rockefellerova centra na Manhattanu.

Slike

Čuda svijeta: Rockefeller centar, Sjedinjene američke državeČuda svijeta: Rockefeller centar, Sjedinjene američke državeČuda svijeta: Rockefeller centar, Sjedinjene američke državeČuda svijeta: Rockefeller centar, Sjedinjene američke državeČuda svijeta: Rockefeller centar, Sjedinjene američke države

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zaštita granica: Australija (2004)

    image
    "Zaštita granica: Australija" uzbudljiva je dokumentarna serija koja odvodi gledatelje iza kulisa australskih carinskih, imigracijskih i karantenskih odjela....
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.