poster

Večer s Joolsom Hollandom

LATER WITH JOOLS HOLLAND 43 (1992)

glazbeni, talk-show | Ujedinjeno kraljevstvo

SEZONA: 43

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Joolsu će se u studiju pridružiti art rockeri iz Glasgowa Franz Ferdinand, koji će izvesti pjesme sa svoga trijumfalnog albuma Right Thoughts, Right Words, Right Actions, prvog nakon četverogodišnje pauze.
Londonski electro-pop duet Goldfrapp vraća se u Joolsovu emisiju s glazbom s njihovog krasnog, folkom obojenog šestog albuma, Tales of Us.
Nakon dva uspješna albuma nominirana za Grammy, američka superzvijezda jazza Gregory Porter vraća se s glazbom s posljednjeg albuma Liquid Spirit.
Super-uspješni londonski producent koji je dvaput nominiran za nagradu Mercury, James Blake, vraća se s glazbom sa svoga drugog albuma Overgrown.
Tinejdžerski trio iz St. Josepha u Missouriju o kojemu se na sva usta govori, Radkey, po prvi put nastupa na televiziji i donosi nam svoj spoj punka i rock 'n' rolla.
A duet Chas & Dave koji izvode rockney po prvi put nastupa u Joolsovoj emisiji. Izvode klasike rocka sa svog prvog albuma nakon 27-godišnje pauze, That's What Happens, koji je producirao Joe Henry.

Slike

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.