SEZONA: 10

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Emily McPhail, koja je u nesretnom braku sa zamjenikom Wadeom McPhailom, neuspješno pokušava rasplamsati staru romansu s Malim Joeom. Nedugo poslije Mali Joe postane glavni sumnjivac za oružanu pljačku kada McPhail pronađe stražara i kočijaša koji su prevozili bankarsku pošiljku mrtve, a Malog Joea u nesvijesti kraj novca. Emily dodatno komplicira situaciju tvrdeći da je Mali Joe htio novac da njih dvoje pobjegnu u Južnu Ameriku.

Uloge: Lorne Greene (Ben Carwright), Dan Blocker (Hoss Carwright), Michael Landon (Mali Joe Carwright), David Canary (Candy), Beth Brickell (Emily McPhail), Ron Hayes (zamjenik Wade McPhail)
Redatelj: Leon Benson
Scenaristi: Preston Wood i Wlliot Gilbert
Urednica: Ranka Horvat

Slike

BonanzaBonanzaBonanzaBonanzaBonanzaBonanza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Grizli Adams (1977)

    image
    Nedužni bjegunac pred zakonom živi u divljini s medvjedom grizlijem i pomaže ljudima koji se nađu u šumi. Grizzly Adams (The Life and Times of Grizzly Adams)...
  • Dedvud (2004)

    image
    Godina je 1876. a mesto dešavanja Blek Hils u Južnoj Dakoti. U doba pljačkanja i pohlepe, najunosnija zlatna groznica u američkoj istoriji privukla je mnoštvo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.