SEZONA: 45

EPIZODA: 5

SADRžAJ

K Joolsu stiže kantautorica Sinead O'Connor, koja će izvesti nekoliko pjesama s desetog albuma I'm Not Bossy, I'm the Boss.
U studiju je i Sarah Joyce, britanska kantautorica rođena u Pakistanu, poznatija kao Rumer.
Labirinth je debitirao kod Joolsa s Tiniejem Tempahom, no sada sam nastupa i prvi put izvodi pjesme s drugog albuma Take Me to the Truth, u kojemu se okreće soulu 70-ih.
Iz Long Beacha u Kaliforniji stiže blues-rock grupa Rival Sons s pjesmama s četvrtog albuma Great Western Valkyrie, nadahnutog originalnim bluesom i psihodelijom iz ere klasičnog rocka.
Vidjet ćemo i nastup grupe Ibeyi: to su francusko-kubanske kćeri blizanke slavnog kubanskog perkusionista Ange Díaza, člana Buena Vista Social Cluba.
A iz Kanade dolazi kantautor Adam Cohen, sin Leonarda Cohena. Izvest će pjesmu sa svoga petog albuma We Go Home.
Bivši pjevač grupe Frankie Goes To Hollywood Holly Johnson razgovara s Joolsom o svome prvom novom albumu nakon 15 godina i 30 godina nakon izdanja albuma Welcome To The Pleasuredome.
Ova emisija nije emitirana uživo.

Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.