poster

Zakon i red S. V. U.

Law & Order: Special Victims Unit (1999)

Režiser: Alex Chapple

SEZONA: 15

EPIZODA: 22

SADRžAJ

Dijete se nađe usred ružne rastave slavnog para.
Benson i Murphy (Donal Logue) ispituju uglednog televizijskog producenta Franka Maddoxa (Bradley Whitford) koji je optužen za napastovanje svoje osmogodišnje kćeri Chelsea (Clare Foley). Maddoxova supruga, glumica Catherine Summers (Samantha Mathis), želi pravdu za svoju kćer, ali odbija surađivati, što policiju navodi da posumnja kako je optužba bila varka da pridobije naklonost javnosti. Uz Catherininu mlađu sestru Rose (Emma Bell), koja je zaručena za Maddoxa, i međusobne optužbe u medijima, Olivia djetetu pokušava pomoći otkrivanjem istine. U gostujućim ulogama gledamo i Jeffreyja Tambora (odvjetnik Lester Cohen), Celiu Keenan-Bolger (Mavis Summers), Aidu Turturro (sutkinja Felicia Catano), Geralda Riveru i Ann Curry.

Slike

Zakon i red S. V. U.Zakon i red S. V. U.Zakon i red S. V. U.Zakon i red S. V. U.Zakon i red S. V. U.Zakon i red S. V. U.Zakon i red S. V. U.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.