SEZONA: 1

EPIZODA: 13

SADRžAJ

Potpuno razotkrivanje je priča o ljubavi, osveti i novcu. U seriji, Elena i Pietro su srećni par sa dve predivne ćerke, elegantnom vilom na obodu grada i poseduju kantri klub. Ali Pietro jednom biva nasilno otet, a Eleni se noćna mora koju je preživela pre 20 godina opet vraća... Samo što će ovog puta doći do novih i šokantnih spoznaja. Serija se sastoji od 10 epizoda, prepuna je akcije ali i drugih elemenata. Tokom serije se otkriva da Pietro nije bezgrešni porodični uzor kakvim su ga svi smatrali, ali to nije ni Đordani Testa, policajac koji je izbavio Elenu ranije i koji je sada nadležan za Pietrov slučaj. U ime ljubavi, svi protagonisti će zaviriti u najmračnije kutke svoje duše i otkriti koliko smo daleko spremni da idemo da bismo ostvarili svoje želje. Svi oni imaju svoje tajne a gledaoci do kraja neće moći da shvate ko je dobar a ko loš lik.

Slike

Potpuno razotkrivanjePotpuno razotkrivanjeOtmica 01Otmica 02Otmica 03Otmica 04Otmica 05Otmica 06Otmica 07Otmica 08Otmica 09Otmica 10Otmica 11Otmica 12Potpuno razotkrivanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.