SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Eden

SADRžAJ

Uzbudljivi triler, sniman u Parizu i Londonu, neizvestan do samog kraja, koji prikazuje neverovatne međuljudske odnose, bol i patnju glavnih junaka, život na rubu ludila čoveka koji je izgubio sve što je u životu voleo, bez para u džepu i uz veliki osećaj krivice… ali i nadu koja ne umire - da sve ipak može biti drugačije. Serija koja je oduševila britansku naciju i pokupila odlične kritike kao i nominacije za dva Zlatna globusa.
Bi-Bi-Sijeva krimi-drama, Nestali čije je finale pratilo blizu sedam milion gledalaca, priča nam priču o dečaku Oliveru Hjudžsu, koji nestaje u Francuskoj tokom porodičnog odmora. Njegov nestanak postaje i ostaje prava misterija, i čini se da svi polako odustaju od toga… Svi, osim njegovog oca Tonija, koji ne želi da se pomiri da njegovog sina nema i od samog početka kreće u opsesivnu potragu za bilo kakvim tragom koji će ga odvesti do njega. Gotovo desetogodišnja neumorna potraga svakim korakom donosi novi preokret i počinje polako da uništava brak Tonija i Emili, ali i njihove živote…
Kada naiđe na trag koji ga vraća u Francusku i možda vodi pravo do odgovornih za nestanak Olivera, Toniju u pomoć priskače legendarni, penzionisani detektiv Džulijan, koji je upravo i bio glavni istražitelj na tom slučaju, godinama pre… Zajedno počinju da slažu deliće slagalice koji nedostaju zbog čega policija odlučuje da ponovo otvori slučaj….

Slike

NestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestaliNestali

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.