poster

Kod Ane

Kod Ane (2007)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 27

SADRžAJ

Današnji gosti Ane Ugarković su proizvođači sira Adriana Rimbaldo i Veljko Potočnik. Ane će pripremiti raviole s kozjom skutom, mladim lukom i bobom. Nakon ovog ukusnog predjela na njenom stolu će se naći ražnjići od grdobine i pancete, a uz njih će Ana poslužiti glaziranu mrkvicu u acetu balsamicu. Za desert će najpoznatija televizijska kuharica svojim gostima pripremiti pečene jabuke s karameliziranim orasima i narančom.

Slike

Kod AneKod AneKod AneKod AneKod AneKod Ane

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Džejmijevi petnaestominutni obroci (2012)

    image
    Nastavljajući uspeh prethodnih serijala, Džejmijevi petnaestominutni obroci dižu koncept brzih, svakodnevnih obroka na viši nivo. Skraćujući proces kuvanja još...
  • Katy The Cook

    image
    Katarina Samardžić – Katy The Cook jedna je od najpoznatijih food – blogerki, a počela je da kuva, kako kaže, za drage ljude: – Setila sam se svih lepih uspomena,...
  • Kuvar van dužnosti (2022)

    image
    Internationally renowned chef, Mark Moriarty, presents easy-to-follow recipes while cooking simple but fantastic dishes.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.