SEZONA: 1

EPIZODA: 10 - Reckoning

SADRžAJ

Leontes gine u borbi i kaže Arturu da čuva Ginever, a Morgan tvrdi svima da je Artur poginuo i posle toga se narod složi da ona treba da bude kraljica. Ipak, Artur dolazi na njeno krunisanje i razotkriva njene spletke, ali Morganina učiteljica Sibil preuzima svu krivicu, zbog čega je i pogubljena. Ipak, Merlin i Artur nisu obmanuti, a ni Morgan još ne odustaje.

Slike

KamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelotKamelot

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala istorija Srbije (2014)

    image
    Igrana serija "Mala istorija Srbije", na jedan zabavan način vas podseća na ličnosti, događaje i običaje koji su obeležili nacionalnu istoriju.
  • Bolnica nade (2012)

    image
    A supernatural medical drama that centers around the lives of the doctors and nurses of Hope Zion Hospital.
  • Vladavina (2013)

    image
    Jedna od brojnih intrigantnih povijesnih priča svakako je ona o Mariji Stuart, ženi koju će svijet poznavati kao Mariju, kraljicu Škotske. Raskošno producirana...
  • Domina (2021)

    image
    The extraordinary rise of Livia Drusilla, who overcame adversity to become the most powerful woman in the world. Follow Livia's journey from a naive young girl...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.