SEZONA: 3

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Uzbudljiv triler čija se radnja odvija na svim stranama sveta, sa temama izvučenim iz današnjih novinskih naslova, Uzvratni udarac je dramska serija u čijem centru se nalaze dva člana britanske vrhunske tajne antiterorističke organizacije poznate kao Odeljenje 20: Majkl Stondbridž, britanski narednik u elitnoj protivterorističkoj jedinici i Demijen Skot, bivši operativac američke grupe Delta, koji je otpušten uoči američke invazije na Irak. U trećoj sezoni serije „Uzvratni udarac, protivteroristička jedinica Odeljenje 20 juri opasnu terorističku mrežu od Kolumbije do Bejruta i Evrope, raskrinkavajući smrtonosne zavere koje dolaze na Zapad. Kao i u prethodnim sezonama, produkcija je angažovala savetnika koji radi na polju antiterorizma da bi serija bila što autentičnija, pružajući uvid u ključne pozadinske priče, likove, obuku i okruženje.
Epizoda 4:
Stounbridž, Skot, Ričmond i Martinezova izvode odvažnu misiju spašavanja nakon što je Lederbi oteo Kamalijevu kćerku Ester i drži je kao taoca. U međuvremenu, prema Lokijevim naređenjima, Kamali prati Daltonovu, koja ispituje Sofiju - „pošiljku koju je Lederbi pokupio na aerodromu - o Al-Zuhariju. Dozvoljavaju Sofiji da pobegne u nadi da će ih odvesti do Al-Zuharija. Međutim, nailaze na opasnog i iznenađujućeg neprijatelja koji je željan da se osveti Britancima.

Slike

Uzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udaracUzvratni udarac

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.