poster

Puna kuća Raftera

PACKED TO THE RAFTERS (2008)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocena korisnika: 1/10

SEZONA: 3

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Mel osjeća mučninu za večerom i Ben odmah zaključi da je trudna. Ben je presretan, ali Mel je zbunjena mogućom trudnoćom. Odgađa testiranje na trudnoću do drugog jutra. Nakon što test pokaže da nije trudna, Ben je utučen i posumnja u to želi li Mel doista dijete. Dave naporno radi kako bi uštedio za odmor na Fijiju. Međutim, planove mu pokvari račun za porez koji iznenada dobije. Rachel odlazi na važan sastanak, uz Jakeovo ohrabrenje. Sastanak završi loše - klijent je odbio sve Racheline zamisli. Rachel ne uviđa da podli Liam sabotira njezina nastojanja. Razgovor s Daveom dat će joj snage da razotkrije Liama.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tinejdž veštica (2014)

    image
    When Emma and her single father move to a new town, she thinks all she'll have to deal with is making new friends - until she starts developing strange powers and...
  • Victorious (2010)

    image
    Victorious je sitcom o zgodama i nezgodama Tori Vege, djevojke koja pahađa elitnu holivudsku umjetničku srednju školu.
  • Tata u begu (2012)

    image
    Humoristička serija o predanom ocu koji odgaja porodicu nakon iznenadnog prekida svoje serije. U glavnoj ulozi je Skot Bajo.
  • Džesi (2011)

    image
    Serija prati Džesi Preskot, mladu ženu iz malog grada sa velikim snovima koja, buntovna prema svom strogom ocu, odlučuje da napusti vojnu bazu u Teksasu gde je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.