poster

Alisa i Luis

Alice & Lewis (2021)

avanturistički, animirani, fantazija | Francuska, Italija
Režiser: Bernard Ling
Cartoonito CEE | 10.7.24. | 22:10

SEZONA: 2

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Šestogodišnja Alisa ima magični ključ koji je vodi u Zemlju čuda. U ovom čudesnom carstvu ona upoznaje zeca Luisa, i njih dvoje ubrzo postaju prijatelji, i to najbolji! Alisa uživa u posetama Zemlji čuda, druženju sa Luisom i ostalim prijateljima, čak iako to ponekad znači sukobljavanje sa ćudljivom, tvrdoglavom Kraljicom. Svaka priča govori o poseti Zemlji čuda, u kojoj se Alisa upušta u šašave avanture sa Luisom, susreće sa čudnim i ekscentričnim pravilima i protokolima koji vladaju u ovom paralelnom kraljevstvu. Alisine avanture uvek započinju u "stvarnom svetu" i sa njegovim izazovima. Neverovatna iskustva iz Zemlje čuda je uče da razmišlja pozitivno i da sagleda situaciju iz svih uglova, tako da se ona uvek vraća u "stvarni svet" vesela i spremna da se suoči sa svakim problemom.

Slike

Alisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i LuisAlisa i Luis

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.