SADRžAJ

Hrvatska živi u paralelnim statističkim svjetovima. Gospodarska aktivnost pada, a ljudi sve više troše. Teško se sjetiti tako velikog raskoraka između dva najčešće korištena kratkoročna pokazatelja gospodarske aktivnosti - tvrdi ekonomski analitičar Velimir Šonje, gost današnje emisije.
Političari će vam tvrditi da smo najbolji u Europi i iz statistike selektivno izvući podatke koji "potvrđuju" da smo uspješniji i bolji od Njemačke, Francuske i ostalih velikih ekonomija Europske unije. I tu nam je od pomoći Ekonomski lab koji prati i analizira drugu stranu optimističnih novinskih naslova.

Voditelj: Željko Kardum

Slike

Druga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga stranaDruga strana

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Savetnik

    image
  • NOW me Erla Mëhilli

    image
  • RTL Direkt (2015)

    image
    "RTL Direkt" novi je voditeljski i urednički izazov Zorana Šprajca, šarmantnog i provokativnog voditelja, koji će od danas, od ponedjeljka do četvrtka, točno u 22...
  • World Insight with Tian Wei

    image
    World Insight with Tian Wei is a long-running international platform for debate and intelligent discussion.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.