SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Iza svake odlične pesme, nalazi se odličan tekstopisac, a u ovom takmičenju, glavnu ulogu ima tekstopisac. „Zemlja pesama“ neotkrivenim tekstopiscima daje priliku da dokažu da imaju to što treba da bi mogli da naprave sledeći hit na top listama. Svake sedmice, nadareni tekstopisci dobijaju životnu priliku da predstave i izvedu svoje originalne pesme nizu poznatih producenata i umetnika u muzičkoj industriji. Ove tekstopisce poznati izvođač bira da bi radili s producentima koji će njihovim pesmama udahnuti život. Poznati izvođač bira jednu pesmu koja će biti snimljena i izvođena širom sveta. U emisiji učestvuju pravi muzički talenti poput Džonas Bradersa, Džon Ledženda, Vilajema i Kelsi Balerini, a to su samo neki od njih. Ovo inovativno takmičenje pokušava da pokrene karijeru tekstopisca zauvek ga zabeleživši u muzičkoj istoriji.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Slagalica

    image
    TV Slagalica je kviz sa najdužom tradicijom na Balkanu i jedna od najgledanijih televizijskih emisija u Srbiji. Uz ovaj, najpopularniji porodični kviz,...
  • El cazador (2020)

    image
  • Stigni me ako znaš (2020)

    image
    U petak, 6. marta, u 22 časa, na Prvom programu RTS počinje novi originalni kviz „Stigni me ako znaš“, koji vodi Kristina Radenković. Znanje, sreća, taktika i...
  • Vino i večera sa braćom Stajn (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.