poster

Kobra

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 14

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Tajnovita skulptura ukradena je usred noći na spektakularan način. Semir i Ben ubrzo zaključe da je glavni sumnjivac Pantera (Wolf Roth), genijalni i zloglasni otmjeni provalnik. Isprva je neuhvatljiv, baš poput tajne ukradena kipa. No Semir i Ben ne znaju da je Pantera zapravo otac njihove šefice Kim Krüger (Katja Woywood). Nakon druge provale Kim Krüger mora se suočiti sa svojom prošlošću.

Slike

KobraKobraKobraKobraKobraKobraKobraKobra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Državni službenik (2019)

    image
    Lazar, mladi agent državne službe, pokušava da uspostavi ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. U trenutku kada se cijela zemlja nađe u opasnosti, on...
  • Ratnik (2019)

    image
    “Ratnik” je uzbudljiva, akciona krimi drama smeštena u kinesku četvrt San Franciska i prati brutalne ratove kineske mafije Tong u drugoj polovini 19. veka. Serija...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.