poster

Labirint strasti

Laberintos de Pasión (2000)

telenovela | Meksiko

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 79

SADRžAJ

Genaro si puca u glavu i umre. Diego provede noć u zatvoru iako je bio samo Rosendov talac. Gabriel javi Matilde i Juanu za Genarovo samoubojstvo. Pedro odnese Genarovo tijelo na ranč, a poslije ga preuzme policija. Odluče ga pokopati pored Carmine. Ofelia javi Mateu. Rosenda okrive za Marissino ubojstvo. On otkrije policiji da je Genaro ubio Sofíju. Pedro posjeti Nadiju u zatvoru i kaže joj da će poništiti brak. Nakon toga, stave joj lisičine i pošalju je kombijem u glavni grad. Ona uspije nagovoriti policajca koji je prati da joj skine lisičine, otvori vrata, baci se na cestu i izgubi svijest. Cristóbal zamijeni svoje štake za štap. Rocío dođe na vjenčanje, slučajno sretne Cristóbala i razveseli se shvativši da opet hoda.

Slike

Labirint strasti 01Labirint strasti 02Labirint strasti 03Labirint strasti 04Labirint strasti 06Labirint strasti 07Labirint strasti 08Labirint strasti 09Labirint strasti 10Labirint strasti 11Labirint strasti 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.