poster

Narkos Meksiko

Narcos: Mexico (2018)

akcija | SAD
Režiser: Escalante Amat

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Glavni protagonisti četvrte sezone su meksička zvezda Dijego Luna i američki glumac Majkl Penja. Dijego tumači ulogu narkobosa Migela Anhela Feliks Galjarda, koji je osnovao tadašnji najjači meksički kartel, dok će se Majkl u ulozi Kikija Kamarena boriti ispred DEA - američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika. Polazna tačka ovog puta je država u centralnoj Americi, umesto dosadašnje Južne Amerike, kada smo gledali kako je izgledalo živeti u Kolumbiji u doba Pabla Eskobara. Priča je fokusirana na samo osnivanje i jačanje zloglasnog meksičkog kartela, uz svesrdnu pomoć korumpirane vlade. Tok radnje je ovoga puta nešto drugačiji. Sve se dešava 80-ih godina u Gvadalahari i započinje akcijom agenta koji je prihvativši novu poziciju sa porodicom napustio Kaliforniju i preselio se u zemlju koja je postala jedna od najsnažnijih krijumčarksih ruta na svetu. Njegova misija je da uhvati šefa kartela u nastajanju. Za razliku od Kolumbijaca, koji su odmah krenuli s kokainom, izvorni proizvod meksičkih kartela bila je marihuana pa tako društvance Migela Anhela pokušava da poveže porodice koje kontrolišu pojedine gradove i da od njih napravi nešto što bi se nazvalo kartel. Serija prikazuje i kako je nastala najveća plantaža marihuane koja je ikada postojala i protezala se na nezamislivih 500 hektara, a i kako je američka DEA u početku bila potpuno nepripremljena i nespremna za borbu s ovakvo dobro organizovanom kriminalnom organizacijom.

Slike

Narkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos MeksikoNarkos Meksiko

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.