poster

Degrasi: Nova generacija: Heat of the Moment

Degrassi: The Next Generation (2001)

drama, romantika | Kanada

SEZONA: 8

EPIZODA: 12 - Heat of the Moment

SADRžAJ

Isprovocirana ponašanjem Holly J., Alli počne objavljivati zločeste komentare o njoj na antitračerskom blogu, tajnoj školskoj internetskoj stranici. Kad zločesto preraste u opako, a onda i prijeteće, Alli bude izbačena iz škole te završi na policijskom ispitivanju. Je li Holly J. naišla na ravnopravnog protivnika kad je riječ o zlobi?
G. Stone, uvijek idealan roditelj, tjera Petera da mu pomogne oko polusestre, na što Peter nevoljko pristane. Ali kad tatin anđeo počne ometati Petera u zabavi, ovaj odluči da tuđe dijete nije njegova odgovornost, a to mišljenje vrlo teško padne njegovoj curi Miji. Hoće li Peter okrenuti leđa sestrici ili će odlučiti postati pravi brat zaštitnik?

Slike

Degrasi: Nova generacijaDegrasi: Nova generacijaDegrasi: Nova generacija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Unter weißen Segeln (2004)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.