SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - lifestyle emisija

SADRžAJ

U prilogu „Dizajnerski prostori“ predstavit ćemo LAUBU – kuću za ljude i umjetnost, zaštićenom spomeniku kulture, koji je adaptiran na način da su sačuvane vrijedne povijesne karakteristike. Kustosica izložbe i udruge Lauba, Vanja Žanko, provest će nas kroz prostor koji je odraz kontrasta vlastitih namjena. U „Inspiracijama i trendovima“ posvetit ćemo se crtanju po zidovima, bojama i njihovim kombinacija uz gošću Jasminu Kauzlarić iz Duluxa, u „Makeoveru“ ćemo preobraziti blagovaonicu u samo dva dana, dok ćemo decoupage tehnikom obnoviti stari ormar i sami izraditi dekoracije za prostor uz gošću Vesnu Stipanović iz Chemca.

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Da pređemo na ti

    image
  • Fareed Zakaria GPS (2008)

    image
    Fareed Zakaria raspravlja o vanjskim poslovima i svjetskim događajima s vladinim dužnosnicima iz cijelog svijeta i drugim novinarima.
  • Nedeljno popodne sa Leom Kiš

    image
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.