poster

Normalan život

Normalan život (2008)

magazin | Hrvatska

Ocena korisnika: 1/10

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Dubravka Lisak, samohrana majka, svojih osam godina u Irskoj pretočila je u knjigu "Mama, a gdje sad idemo". U emisiji svjedoči o požrtvovnosti i ustrajnosti za bolji, sigurniji i ljepši život svoje obitelji, kao jedna od 300.000 naših ljudi koji su otišli iz domovine. Govorit će i o irskom uređenom zdravstvenom, socijalnom i obrazovnom sustavu, pogotovo u slučaju djeteta s poteškoćama.
U drugom dijelu emisije, povezujući iskustva iz Irske, gdje je jaka tradicija skrbi za stare i nemoćne članove obitelji, govorimo o hospicijima i palijativnoj skrbi. Gošća je Vlasta Vučevac, dr. med., predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora. O toj je temi prošlog vikenda u Splitu održan međunarodni stručni skup. Dr. Vučevac će nam predstaviti inozemna iskustva u palijativi i hospiciju, osobito hospiciju za bolesnike s invaliditetom.

Voditelj: Ana Tomašković

Slike

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.