poster

Otac Braun

Father Brown 10 (2013)

drama, kriminalistički, misterija | Ujedinjeno kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 10

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Bukoličko ljeto u Kemblefordu pokvari banda motociklista poznatija pod nazivom Ton-Ups koja se doveze u grad i smjesti u lokalni kafić čiji je vlasnik Denny (Trevor Cooper). Brendina (Ruby-May Martinwell) dobra prijateljica Lisa (Annie Cordoni) zagleda se u zgodnog vođu bande Billyja (Jamie Bacon). Lisina pretjerano brižna majka Agnes (Amy Cudden) time je zgranuta, jednako kao i mladi konobar tog kafića Lance (Dominic Jones) koji je zaljubljen u Lisu. Velečasni Brown (Mark Williams) i gđa Devine (Claudie Blakley) pokušaju pomiriti uznemirene mještane i motocikliste, ali pritom se nađu na mjestu kobne motociklističke nesreće u kojoj za vrijeme utrkivanja strada Billyjev prijatelj Roger (Joshua Griffin). Inspektor Sullivan (Tom Chambers) posumnja na sabotažu i tad postane jasno da je meta zapravo bio Billy. Siroti narednik Goodfellow (John Burton) pokuša pomoći u istrazi istodobno se pripremajući za ispit za inspektora. Mogu li oni spriječiti ubojicu da ponovno udari?

Slike

Otac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac BraunOtac Braun

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.