SEZONA: 24

EPIZODA: 17 - The Pawnerator

SADRžAJ

Rik baca oko na pušku iz 19. veka, ali hoće li dogovor biti pravi pogodak ili će omašiti? Prodavac se hvališe potpisanom autobiografijom Arnolda Švarcenegera. Hoće li Rik kući odneti zlato ili će njegova ponuda biti odbijena?

Slike

Zvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaoniceZvezde zalagaonice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • NFL RedZone (2009)

    image
    NFL RedZone vam donosi svaki touchdown iz svake utakmice, svake nedjelje poslijepodne tijekom redovne sezone i djeluje kao savršen pratilac za Fantasy Football.
  • Kako pobediti u svemu (2015)

    image
    Serija "Kako pobediti u svemu" lagana je, a ipak informativna studija uspeha koja gledaocima pokazuje trikove, savete i daje rešenja za svakodnevne zagonetke.
  • Sehen statt Hören (1975)

    image
  • Jedan čudni kamen (2018)

    image
    Privilegovana nekolicina koja je imala priliku da pogleda Zemlju iz svemira videla je tanku plavu liniju po kojoj se Zemja razlikuje od drugih planeta. Ovo je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.