poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

SEZONA: 1

EPIZODA: 24

SADRžAJ

Guillermina kaže ocu Reynaldu da je uvijek voljela Armanda Quirogu i da nastavlja raditi što on želi kako bi mu udovoljila. Renzo, Flor i Elsa putuju na ranč Santa Romana u La Mori, u saveznoj državi Sonora. Ondje ih neljubazno dočeka teta Clemencia. Clemencijina kći Nora je ljubavnica Clemencijina mladog muža Ivána. Elsa kaže Clemenciji da ako Flor ne smije jesti za stolom s njima, ni ona neće jesti. Clemencia je pljusne. Armando upadne u hotel Miraflores siguran da je Estela ondje. Héctor ga pokuša spriječiti da uđe, ali Armando ga udari i gurne na pod. Armando pokuca na vrata hotelske sobe. Irene izlazi u kućnom ogrtaču. Martin, Domingo i Sofía uspiju pronaći dr. Leónidasa na internetu. Djeca skupe 250 pezosa kako bi Martin našao njihovu majku u klinici. U psihijatrijskoj klinici medicinska sestra obavještava Martína da je njegova majka pobjegla i da joj je sigurno netko pomogao. Lamberto posjeti Andrésa u zatvoru kako bi mu ponudio da uzme njegovo prezime. Andrés mu kaže da to nije tako jednostavno i da mora razmisliti o tome. Armando zamoli oca Reynalda da preporuči pomoćnicu u kući jer je Flor otpratila Elsu u Sonoru. Otac Reynaldo preporuči Lili i zamoli je da obrati pozornost na sve što se događa ondje te da ga obavijesti. Irene nastavlja s farsom i prijavi Estelin nestanak. Inspektor se iznenadi jer Armando više ne traži svoju ženu.

Slike

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.