poster

Nogometna groznica: Borba za Premier ligu

Episodio 3 (2022)

dokumentarni | Ujedinjeno kraljevstvo

SEZONA: 2

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Premier liga puna je novca i dovodi nogometne zvijezde iz cijeloga svijeta. Klubovi koji su nedavno postali bogati traže nadarene igrače - mladići iz radničkih obitelji vide svoju priliku da ostvare uspjeh i slavu.
Wayne Rooney senzacionalno stupa na scenu u Evertonu i ubrzo postaje jedan od najpoželjnijih napadača u ligi. A 15-godišnji Jermaine Pennant ispisuje povijest u Arsenalu ugovorom od dva milijuna funta, što je rekordan iznos za adolescenta.
I dok je Rooney brzo našao mjesto u početnoj postavi, Pennantova karijera naglo staje i utakmice promatra s klupe. Jermaine je mlad, povodljiv i daleko od kuće te brzo upada u zamku slave.
Uz ekskluzivne razgovore s igračima, trenerima i agentima koji ih najbolje poznaju, donosimo priču o dva sjajna nadarena igrača koji su naučili kako se snaći u nemilosrdnom svijetu nogometne slave. Sapunica iz Premier lige mora imati junake i zlikovce.

Producent: Adam Hopkins

Slike

Nogometna groznica: Borba za Premier liguNogometna groznica: Borba za Premier liguNogometna groznica: Borba za Premier liguNogometna groznica: Borba za Premier liguNogometna groznica: Borba za Premier ligu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.