poster

Priča o Bogu s Morganom Frimenom

The Story of God with Morgan Freeman (2016)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Epski serijal koji istražuje kako su religije oblikovale svetsku istoriju - i kako i dalje utiču na živote svakoga od nas bez obzira na to u šta verujemo ili ne verujemo.
Oskarovac Morgan Frimen obilazi sveta mesta širom planete, a svaka epizoda se bavi različitim aspektima religioznosti i pokušava iz različitih uglova da pristupi pitanju postojanja Boga i svim ostalim nedoumicama i pitanjima koja odatle proizilaze. Odgovore na ova pitanja pokušavaju da ponude pripadnici različitih religija i filozofskih škola.

Slike

Priča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom FrimenomPriča o Bogu s Morganom Frimenom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.