Ocena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 64

SADRžAJ

Gerardo traži od Elene da napravi test na trudnoću kako bi povjerovao da je trudna. Ona pristane. Elena želi da Lily podmiti nekoga u laboratoriju kako bi dobila pozitivan test na trudnoću, ali Lily joj kaže da bi krivotvoritelj bio bolji i odlaze k njemu. Elena da Gerardu pozitivan test na trudnoću. Nora se obrati Guillermini da vidi može li se upisati i završiti srednju školu. Nora se povjeri Esteli da Clemencia nije bila njezina biološka majka. Estela se iznenadi. Također prizna da je došla u San Juan kako bi pokušala naći svoju majku. Andrés traži Elsu na poslu kako bi joj rekao što je saznao o Evi. Kada joj Andrés kaže istinu, Elsa je šokirana i ne može vjerovati. Kaže joj da je sve to maslo njezina oca Armanda. Elsa shvaća da je on sposoban učiniti takvo nešto. Elsa upadne u Armandov ured i prozove ga zbog te podlosti. Kaže mu da je za nju mrtav i da ona nije njegova kći. Andrés i Elsa odlučni su pronaći Evu. Policajac Ramos načelniku nosi Ireneinu sliku s muškarcem. Natalia dogovori sastanak s Héctorom u policijskoj postaji kako bi razgovarali o Ireninu ubojstvu. Héctor ode na dogovoreni sastanak bez razmišljanja. Tijekom razgovora ona mu pokaže Ireninu sliku s drugim muškarcem i optuži Héctora da su on i ona bili ljubavnici te da ju je ubio iz ljubomore. Natalia nađe poruku na vjetrobranskom staklu u kojoj piše da treba pregledati automobile. Odlazi do Héctorove kuće provjeriti njegov auto i nađe krvavi pijuk u prtljažniku.

Slike

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.