poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 41

SADRžAJ

Elsa se pristane udati za Horacija iako oboje znaju da nisu zaljubljeni. Kaže mu da će sve učiniti kako bi se zaljubila u njega. Héctor i Meche čestitaju mladencima. Armando nije suglasan s njihovim vjenčanjem, a Estela, Domingo i Martín nazdravljaju mladencima. Ni Eleni to nije drago. Ona smatra da je to još jedna sestrina ludost. Rosendu u zatvoru pozli tijekom igre. Andrés i Oliver ga vode u ambulantu. Lamberto i Silvia se spremaju vratiti u San Juan i pokrenuti posao novcem od police osiguranja. Nalaze lokal u Ulici Margaritas, na sjajnoj lokaciji, kojom prolazi puno ljudi. Unajme ga za dućan s rukotvorinama. Silvia pozove Antoniju da radi s njom. Gerardo kaže da su on i Antonia bili na koncertu. Silvia je zabrinuta jer je Gerardo oženjen kćeri Armanda Quiroge. Aurora se sastane s policijskom psihologinjom i upada u velike proturječnosti prilikom davanja iskaza. Time se gubi vjerodostojnost njezine izjave i tužbe za pokušaj silovanja. Malo-pomalo rodbina i prijatelji doznaju da su se Horacio i Elsa iznenada vjenčali i sretni su. Novopečeni bračni par prvu noć provodi u hotelskoj sobi, a sutradan doručkuju u restoranu u kojemu radi Aurora. Znanci im dolaze čestitati na nedavnom vjenčanju.

Slike

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.